HonlaprendszerüNK
2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek: 2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek: 2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:
 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

 

 

Azért már álljon meg a szóáradat...

Nem azért van baj Spanyolországgal, mert Habsburgbarát, hanem annál sokkalta durvább fasiszta hajlamú, de aki eddig nem jött rá, az keresse azokat a híreket, ahogyan diktatúrikus módszerekkel védelmezi a lopott, rabolt kincseket. Az csak egy csepp a pohárban, amit művelt Katalóniában, annak előzménye már ott van a XVII. században, amiről oly sokan elfelejtenek gondolatokat megosztani. Katalóniának előbb volt parlamentje, mint bárki gondolná, s ne kenjünk mindent a Habsburgokra, mert nemcsak ők okozták azt, ami kiszívárog a média berkeiből. Most is jönnek a hírek felőletek, hogy így meg úgy, de hol az előzmény, arról kevesen írtók, mert annyira szétforgácsolták, összevisszaságot teremtve a katalán történelmet, hogy felemeljék a Habsburg-elméleteket ott is, mint annyi más országban, csak azért, hogy a viszályt szítsák, s az igazságot elhallgattassák. Nem kell messzire menni, finnugor elmélet is Habsburg-találmány

Azért már álljon meg a szóáradat... hozzászólásai

Szólj hozzá

0.03 mp