HonlaprendszerüNK
2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek: 2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek: 2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:
 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

 

 

Katalánokkal nem foglalkozunk addig, amíg észhez nem térnek

Tudom sokan várták, hogy tegyem közzé, amiket küldtetek Katalóniáról és azoknak pro és kontravéleményekről. El kell mindannyiótokat keserítenem, közel 900 ember életének megcsúfítói mindezidáig nem látom, s nem hallottam, hogy feleltek volna tetteikért. Aztán amilyen patetikusan szólalt meg a szabadkőműves király, ahelyett, hogy elment volna mindegyik áldozathoz és bocsánatot kért volna, bűnbánatot tartván személyesen tölük. Aztán ahogyan ez a háttérhatalom által kinevezett miniszterelnök beszélt, s a szomszédból még folytatták, persze Montenegró, Koszovó, Kurdisztán függetlenné válását támogatniuk kellett, de hogy valamely rész szabaduljon a Fenevad fogsága alól, azt már nem. Aztán mint mondott a katalán elnök, és mit tett egyik szavát vágta agyon a másikkal. Köszönöm a cikkeiteket, hogy gondoltatok rám, az Európai háború egyre közelebb, Ég és Föld egyre jobban eggyé válik, nekem ez jobban számít.

Katalánokkal nem foglalkozunk addig, amíg észhez nem térnek hozzászólásai

Szólj hozzá

0.052 mp