HonlaprendszerüNK
2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek: 2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek: 2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:
 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

 

 

King: Szép zalai táj

A King Együttes Nagykanizsán 2010. július 26.-án alakult ujjá 15 éves hallgatás után.
Szántó László billentyűk, ének; Gráber Szabolcs dobok, Vadász László gitár, ének; Bakon Csaba basszusgitár, Ács László gitár, ének, dalszövegek, zenei alapötlet, zenekarvezető.
A saját dalok előkészítése után,télen már stúdiómunka folyt,aminek eredménye, hogy jelenleg a Youtube-on már hallhatóak a dalaink. Ezeket követik az újonnan elkészülő dalok,melyeket jogvédésük után folyamatosan töltünk fel a zene és videó megosztó oldalra.
Koncerteket tartani a lemezek elkészülése után tervezünk. Terveink között szerepel dalaink kiadása zenei cd formájában. Mindannyian kanizsaiak vagyunk. Későbbiekben is kanizsai zenekarként szeretnénk a nyilvánosság elé lépni.
Bízunk abban, hogy egyre többen megismernek minket s megszeretik dalainkat, melyeken jelenleg is dolgozunk a stúdióban.
A dalok a SoundBox Hangstúdióban készülnek Pusztai László és Berczelly Bálint szakmai irányításával.

King: Szép zalai táj hozzászólásai

Szólj hozzá

0.029 mp