HonlaprendszerüNK

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

 

Minden fénykeresztbe az Én Dobogó Szívemet és szeretetemet helyezem.

Égiek üzenete a soproni Megtört Fénykeresztnél 2011. április 15-én, péntek reggel 9 órakor Szabadkai Tiborné, Veronikán keresztül

 

2011.04.15. 17:49

Az Úr Jézus átöleli a fénykeresztet és felviszi a Menyországba, majd az Élő Vizek Forrásába meríti, Szent Vérével borítja be. Akik ennél a keresztnél imádkoznak és kérnek azoknak meghallgatásra talál imájuk, ha Isten úgy akarja.
Ennél a keresztnél sok megtérés és gyógyulás fog történni. Csak imádkozzunk és böjtöljünk!  Hinni kell az Égiekben és nagyon sokat kell imádkozni. Jézus így mondta: "Minden fénykeresztbe az Én Dobogó Szívemet és szeretetemet helyezem." Égi Édesanyánk ezt a helyet befedi Palástyával és megoltalmazza, a gonosz támadásaitól. A házat Szűzanyánk megáldotta és kérte, hogy nappali kápolna legyen az Ő tiszteletére.
Ha a Keresztút elkészül, Jézus lesz az első, Aki végigjárja, megszenteli és Szent Vérével megjelőli. Jézus így szól: "Lesznek olyan gyermekeim a keresztúton, akik nem hittek Nekem, akik eltaszítottak, de az Ő lelküket is megérintem, és engedem, hogy Eggyé váljanak Velem a Keresztútamon."
Jézus megszenteli a Keresztutat, a fénykeresztet, a telket és a rajta lévő házat, ami az ő hajléka, és terve van ezekkel.


Mindennapi Ima
Imádunk Téged Krisztus és áldunk téged, mert Szent Kereszted által megváltottad a világot.
A Názáreti Jézus legyőzte a halált, Országa Örök!Eljön, hogy uralkodjék a világ és az idő fölött.
Uram-Istenem! Légy irgalmas azokhoz, akik szent nevedet káromolják, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!
Uram-Istenem! Légy irgalmas azokhoz, akik botrányokozásukkal a világot betöltik, szabadítsd meg őket a sátán szellemétől!
Uram-Istenem! Légy irgalmas azokhoz, akik Tőled eltávolodtak, ajándékozd meg őket az Oltáriszentség édes ízének kegyelmével!
Uram-Istenem! Légy irgalmas azokhoz, akik eljönnek, hogy dicsőséges Szent Kereszted alatt bűneiket megbánják, ajándékozd meg őket isteni Megváltónk békéjével és örömével.
Uram-Istenem! Irgalmasságod hozza le a földre a Te uralmadat, és mentsd meg az emberiséget, amíg időt adsz neki a megtérésre.A Te időd közeledik. "Bizony Hamarosan Eljövök!"
Jöjj el Uram Jézus! (közösen imádkozzunk el, egytized Rózsafüzért!).
Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: "Parancsoljon neki az Isten!" Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.
Kérünk Téged, Urunk-Istenünk, áraszd az egész világra végtelen irgalmasságod gazdagságát, Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

 

Kérés +36-70/316-8989

Képe(ke)t keresek ... Bátonyterenye-Nagybátony, Budapest-Kispest , Budapest-Rákoskert, Debrecen, Hercegszántó, Magyarlak, Makranc, Tóalmás


Agyagosszergény - Alsópáhok - Alsópáhok (2) - Balatonkeresztúr - Becsehely - Budapest-Kútvölgy - Budapest-Rákoskeresztúr - Dabas - Fertőszentmiklós - Felsőpáhok - Gyenesdiás-Kisistók - Jászberény - Küküllőkeményfalva - Madaras - Mélykút - Miskolc-Szent Anna - Nagykanizsa - Németkér-Hard - Nick - Nyáregyháza - Pécsvárad - Salomvár - Sopron - Sükösd - Szakonyfalu - Tapolca - Tiszaalpár - Törtel - Vámosújfalu - Veszprém - Vonyarcvashegy-Csándor

További információk: fenykereszt.blogspot.com illetve uzen.blog.hu

 

Minden fénykeresztbe az Én Dobogó Szívemet és szeretetemet helyezem. hozzászólásai

Szólj hozzá

0.023 mp