HonlaprendszerüNK
2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek: 2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek: 2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:
 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

 

 

Orosháziak erkölcsösen élni, s fénykeresztet kellene állítani

Pár megszólaló, jégeső következményei, kidőlt nagy fák, eltört villanykaró, terménykárok, elektromos vezeték problémák, cserép probléma…


Megérkezett a várt lehűlés, hatalmas jégesővel és orkán erejű széllel. Az egész városban kidőlt fákkal, leszakadt vezetékekkel és sérült háztetőkkel lehetett találkozni.


 

 

Szegény városlakók, már 2017. június 23-a után 2017. augusztus elején is megtapasztalták a mennyei seregekkel nem lehet játszani. Ez még ennél rosszabb lesz, ha nem úgy tesznek, ahogyan Ninivében tették. Olvasni lehetett, hogy Székkutas miért nem kapott belőle... Vásárhelykutas  1950 januárjában a BM. 5203-35-8/1949. I. 8. szám alatt kiadott rendelete értelmében a község kivált Hódmezővásárhely közigazgatása alól, s azóta önálló község, de akkor lássuk a tényeket, legközelebbi fénykereszt hol, merre van Békés megyében?

 

SEHOL

 

Orosháziak erkölcsösen élni, s fénykeresztet kellene állítani hozzászólásai

Szólj hozzá

0.013 mp