HonlaprendszerüNK
2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek: 2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek: 2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:
 

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

 

 

Püspökladány hol a fénykereszt, hol az erkölcsi tartás?

Még hány figyelmeztetés kell, hogy észrevegyék magukat a városlakók, hogy a mennyei seregekkel nem lehet, s nem is érdemes játszani, hány tiszai árvizet akarnak még okozni felelőtlen viselkedésükkel? Még hányszor nem veszik komolyan a figyelmeztetéseket, nem fogják fel, hogy egyre durvábbak jöhetnek, ha nem képesek összetenni kezeiket hálatelt szívű imádságos lelkülettel. Jó lenne fénykeresztet is állítani, mert a Debrecenben, mely 50 kilométerre van városuktól  2002. november 1-én állították fel, mely az első fénykereszt volt hazánkban. 2000. novemberében II. János Pál pápa apostoli áldását adta mindazokra, akik ilyen kereszteket állítanak. Azóta Hajdú-Bihar megyében egyet sem állítottak, itt a lehetőség, ha már azt a figyelmeztetést amelyet a sztratoszférában mindenki láthatott nem vette komolyan a római katolikus pap, melynek következménye a borsodi árvízként elhiresült legutolsó Tiszamenti áradás. Itt a lehetőség, vagy Ninive szerint cselekedünk, vagy kapjuk a következőt, de hogy még mi válthatta ki ennyire a mennyei seregek válaszát azt még nem tudom, s lehethogy jobb, ha nem is akarom megtudni. Mi volt a kiváltó ok, a fenti videóban látottaknál van róla sejtésem, de ha az akkor inkább már állítsanak egyet arra a mezőre, ahol a pap megtagadta a figyelmeztetést, egyet meg arra a pontra, ahol legdurvábban tombolt, s még egyet oda ahol a Farkasszigeti Arborétum található meg.

Püspökladány hol a fénykereszt, hol az erkölcsi tartás? hozzászólásai

Szólj hozzá

0.025 mp